Ajankohtaista

FineCare Oy:n kotihoidon henkilökunta  neuvoo terveydenhoidollisissa asioissa, kuten diabeteksen, verenpaineen, säärihaavojen ja avanteiden hoidossa. Kotisairaanhoidon ammattilainen auttaa lääkkeiden jaossa, lääkkeiden oton seurannassa, reseptien uusinnassa sekä esim. apteekissa käynneissä.  Kotihoidon asiakkailla on mahdollisuus siirtyä koneellisen annosjakelun asiakkaiksi, jolloin kotihoito toimittaa käyntien yhteydessä kahden viikon lääkkeet sekä yliopiston apteekin tilaukset asiakkaalle.

Toimiva arki omassa kodissa

Hyvä arki kuuluu kaikille. Kotihoito tarjoaa ratkaisun arjen keventämiseen tai väliaikaiseen apuun kotona. Ikääntyvien ja toimintakyvyltään rajoitteisten itsenäistä asumista omassa kodissa voidaan pidentää kotihoidon avulla.

Hoivan kotihoidon asiakkaita ovat ikäihmiset, lapsiperheet, mielenterveyskuntoutujat, kaikenikäiset asiakkaat. Kotihoidon tuella asiakas voi luottavaisena ja turvallisin mielin asua omassa kodissaan. Yhdessä asiakkaan ja omaisen kanssa, kotihoidon ammattilaisen tuella arvioidaan mahdollinen apuvälineiden tarve ja tukipalveluiden, kuten ateriapalvelun, turvapalvelun, päivätoiminnan, suihku/hygienian hoidon tarve sekä vapaaehtois-ja seurakunnan työntekijän käyntien tarve. Vuosikymmenten kokemus ja pitkät asiakassuhteet sekä hyvä asiakaspalaute kertovat onnistumisestamme.

Yksilöllistä palvelua

Laadimme yksilöllisen palvelukokonaisuuden yhdessä asiakkaan ja tarvittaessa omaisten kanssa. Kokonaisuus voi koostua kodin ylläpitosiivouksesta henkilökohtaiseen hoivaan ja turvapalveluihin.

Kotihoito tulee avuksi esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen jälkeen tai sairauden aikana. Kotihoito tarjoaa turvallisen ja kotoisan ratkaisun omaishoitajien lomien ajaksi sekä omaishoitajien tueksi päivittäiseen työhön. Kotihoidon palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jolla voidaan korvata osa palvelun hinnasta. Palvelusetelillä ostetun palvelun omavastuuosuus ei ole kotitalousvähennyskelpoinen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varataan aika ilmaiselle kotihoidon/siivouspalvelun tarpeen arviointikäynnille!
Puh. 0407517966